Κομάντα και Δράκοι: Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Mega με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το πρώτο trailer της σειράς που υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι στο αέρα.

Το Mega φιλοδοξεί να σηκώσει το χρυσό στην μυθοπλασία τη σεζόν που έρχεται – αυτό είναι προφανές από τις πολλές και ακριβές παραγωγές, με γνωστούς συντελεστές, που βρίσκονται αυτό το διάστημα στα σκαριά.

Μια από τις σειρές που αναμένονται με ανυπομονησία είναι και το «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη, μια εφηβική σειρά φαντασίας από τον δημιουργό του πολύκροτου «Το νησί». Και ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Ακρωτήρι των Χανίων, το κανάλι τροφοδοτεί τα social media με μικρά teaser στα οποία πρωταγωνιστούν η παρέα των πιτσιρικάδων – ηρώων της σειράς και τα μαγικά τοπία της Κρήτης.

Η υπόθεση της σειράς και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη
Με στολή και στη νέα του τηλεοπτική αποστολή, ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται έναν αστυνομικό, ο οποίος, όταν χάνει τη γυναίκα του, ζητάει μετάθεση για την Κρήτη όπου μετακομίζει με τα παιδιά του.

Όμως, σε αντίθεση με τον Μάνο Βόσκαρη, ο ήρωας που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης στη νέα σειρά του Mega είναι ένα άνθρωπος με αποθέματα στοργής και τρυφερότητας για τα παιδιά του και όχι, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τα προστατεύσει και να τους χαρίσει τη ζωή που τους αξίζει.

Κάπως έτσι θα εμπλακεί και αυτός στις περιπέτειες των «Κομάντων», μια παρέας παιδιών που αλωνίζει την περιοχή γύρω από το χωριό αναζητώντας μυστήρια για επίλυση. Στα «Κομάντα» «κατατάσσεται» και ο δεκάχρονος γιος του, ο Γιώργος, ο οποίος πιστεύει ότι κάτι «σκοτεινό» κρύβεται στο χωριό.

https://www.instagram.com/p/CR4KvI8oy8H/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ