Κομάντα και δράκοι: Ναυσικά και Νεκτάριος έρχονται πιο κοντά

«Μυστικά» είναι ο τίτλος του πέμπτου επεισοδίου της νέας σειράς του Mega «Κομάντα και δράκοι» που θα δούμε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 22:30.

Σε αυτό η γιαγιά της Λουλούς, η Λουλουδιά, δέχεται επίσκεψη από τα Κομάντα και τους αποκαλύπτει την ιστορία του Ντόντου και της μητέρας του.
Τους μιλάει επίσης για το μακελειό του Άη-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μιας παλιάς βεντέτας, και τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό.
Την ίδια ώρα η Ίρις, εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, ανακαλύπτει κάτι ενώ, λίγες ώρες αργότερα, ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι.

Σε άλλο μήκος κύματος, η Ίρις, κρυφά εντυπωσιασμένη από τις γνώσεις του Νεκτάριου σχετικά με τα όπλα, υποκύπτει σιγά σιγά στο ενδιαφέρον της για εκείνον. Όμως, η «σύλληψή» τους από τον αστυνόμο μετά από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς την τρομοκρατεί αφού φοβάται ότι θα το μάθει ο πατέρας της.

Και ενώ η Ίρις με τον Νεκτάριο αναμετρούν τις δυνάμεις τους σιωπηλά, ο Δρακομιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ. Στη συνέχεια, καλοπιάνει τον Ντόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδιά του, πείθοντάς τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί black out στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μια ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: σε 4 μέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη-Γιώργη…

Δείτε αποκλειστικές σκηνές από το επεισόδιο του «Κομάντα και δράκοι» της Κυριακής 24 Οκτωβρίου:

https://www.instagram.com/p/CVQetB2o1gB/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ