Καβογιάννη – Μπαλανίκα: Μαζί ξανά 25 χρόνια μετά το Ντόλτσε Βίτα

Η Μαρία Καβογιάννη και η Κατιάνα Μπαλανίκα ξανά μαζί μετά την Ντόλτσε Βίτα. Πρωταγωνιστούν στην πρωτότυπη κωμωδία του ΑΝΤ1+, «Ζωή», 25 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θρυλικής σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Η Μαρία Καβογιάννη είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ τη φετινή σεζόν. Ειδικά η ερμηνεία της στο Maestro έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, αφού η αλήθεια είναι ότι καθηλώνει το κοινό.

Βέβαια δεν είναι η μόνη σειρά που εμφανίζεται φέτος. Αφού την βλέπουμε και στο Μία νύχτα του Αυγούστου που αποτελεί συνέχεια της θρυλικής σειράς Το Νησί, ενώ την απολαύσαμε και σε γκεστ ρόλο στο Μαίρη Μαίρη των Ρέππα και Παπαθανασίου. Όσοι νομίζετε ότι τελειώνει σε αυτά η παρουσία της τη φετινή σεζόν, είστε γελασμένοι.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη σειρά με τον τίτλο Ζωή. Και θα ερμηνεύσει τη Ζωή. Στα αξιοσημείωτα του νέου σίριαλ είναι και μία μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για την Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία έπειτα από 13 χρόνια είπε το ναι και γυρίζει στη μικρή οθόνη. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στον ANT1+.

Δείτε φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς:

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ

Η ιστορία επικεντρώνεται στη Ζωή, που όπως είπαμε υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία μία ζωή εργάζεται σκληρά για να προσφέρει στην οικογένειά της. Ωστόσο, ύστερα από ένα ατύχημα πεθαίνει. Λίγο αργότερα, όμως, επανέρχεται στη ζωή με μεταφυσικές δυνάμεις, οι οποίες θα την οδηγήσουν σε νέες και ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Για τον ρόλο που θα ερμηνεύσει η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα είναι έκπληξη. Πάντως, το γεγονός ότι αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη έπειτα από τόσα χρόνια δείχνει ότι πιστεύει πολύ σε αυτή την προσπάθεια. Δίπλα τους θα βρεθούν η Ευδοκία Ρουμελιώτη κι ο Κώστας Φιλίππογλου με την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα να κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για μία πρωτότυπη κωμωδία με αρκετά μεταφυσικά στοιχεία της οποίας το σενάριο υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου.

Δημοσίευση της Μαρίας Καβογιάννη για τη σειρά:

https://www.instagram.com/p/CisDh5BK8XO/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ