Κάτια Ταραμπάνκο: Η αμοιβή της στο «Survivor 2022» – «ζαλίζει» το νούμερο

Το «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε την αμοιβή του μοντέλου και τον όρο στο συμβόλαιό της που διαφέρει από τον υπολοίπων παικτών του «Survivor 2022».

Το νέο της ημέρας στα τηλεοπτικά δεν είναι η επιστροφή στα πλατό των αστέρων της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας μετά από την επέλαση της κακοκαιρίας, αλλά η επικείμενη είσοδος στο «Survivor 2022» της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Η είδηση πως το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο «GNTM» κάνει comeback στον Άγιο Δομίνικο για να ταράξει τα νερά έχει διαρρεύσει από καιρό. Μάλιστα, θεωρούνταν βέβαιο ότι ταξίδεψε στην Καραϊβική μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, προ ημερών, για να ενισχύσουν την ομάδα των Διασήμων.

Τελικά, όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη», η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται όντως στο νησί και περιμένει να κάνει την είσοδό της στο παιχνίδι.

Το deal επετεύχθη μετά από σκληρή διαπραγμάτευση και η αμοιβή της Κάτιας Ταραμπάνκο ανέρχεται στα 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Όμως, η λεπτομέρεια που καταδεικνύει το πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει η παραγωγή στην Κάτια είναι άλλη. Είναι μοναδική ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που το συμβόλαιό της προβλέπει ότι δικαιούται να αποχωρήσει οικειοθελώς χωρίς να καταβάλει αποζημίωση στην παραγωγό εταιρεία αν για οποιονδήποτε λόγο δεν αισθανθεί καλά.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ