Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της

Η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα!» προχώρησε το βράδυ της Κυριακής σε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για την αγαπημένη της μητέρα που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Η στενή σχέση που διατηρούσε η Κατερίνα Καραβάτου με την μητέρα της ήταν γνωστή – η παρουσιάστρια δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να πει πόσο της λείπει, ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία, όταν η μετακινήσεις ανάμεσα σε νομούς ήταν δύσκολες.

Έτσι, η είδηση του θανάτου της πριν από μία εβδομάδα περίπου, η οποία συνοδεύτηκε από την ξαφνική εξαφάνιση της Κατερίνας από το πλατό της εκπομπής -άφησε στο πόδι της την Μαρία Ηλιάκη- προκάλεσε δικαιολογημένη ανησυχία. Η τελευταία χρονιά άλλωστε δεν ήταν και η πιο εύκολη για την παρουσιάστρια η οποία χώρισε και άλλαξε τηλεοπτική στέγη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία επέστρεψε αυτό το σαββατοκύριακο στα τηλεοπτικά καθήκοντά της, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της το βράδυ της Κυριακής με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Δίπλα στην φωτογραφία της μητέρας της έγραψε:
«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ; Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά».

«Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Όχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου».

https://www.instagram.com/p/CV_LjsQIuSa/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ