Κατερίνα Καραβάτου: Σπόντες στο φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου»

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης το τηλεοπτικό κοινό, ενώ εκτόξευσε και τα «καρφιά» της, που φαίνεται πως έχουν πολλούς αποδέκτες.

Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε αυλαία με την εκπομπή της «Φωλιά των Κου Κου» και αποχαιρέτησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης το τηλεοπτικό κοινό. Παρόλα αυτά, στον αποχαιρετιστήριο λόγο που έβγαλε, εκτόξευσε πολλές σπόντες με πολλούς αποδέκτες.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως «δεν χρειάζεται να με κοιτάτε περίεργα και με αγωνία γιατί εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τιμά τους εργοδότες του, τιμά τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Παράλληλα, είπε πως «μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αυτήν την καλώς εννοούμενη περηφάνια. Λέει μια μαντινάδα “Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις”. Εγώ πιστεύω ότι η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα, οι καλοί τρόποι, δεν είναι αδυναμία, είναι υποχρέωση».

Επίσης, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό. Πένθησα. Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ