Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί ζήτησε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στον αέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε σήμερα στην «Super Κατερίνα» συνέντευξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία σχολίασε τα όσα λέγονται για το «Survivor 2022».

Ανάμεσα στα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή είναι το αν οι παίκτες έχουν βρει τρόπους να παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και να επικοινωνούν με τους δικούς στην Ελλάδα, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

«Αν μπορείς να βρεις κινητό, επειδή σου λείπει τόσο πολύ η οικογένειά σου, το κάνεις και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν γίνεται κατ’ εξακολούθηση -θα ήταν αδικία για τους υπόλοιπους παίκτες.

Από την παραγωγή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις κινητό. Τώρα, αν βρεθεί κάποιος local και τον παρακαλέσεις, μπορεί» είπε η πρώην παίκτρια, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει που βρήκαν οι παίκτες χρήματα για να πληρώσουν τους ντόπιους.

«Χρήματα εμείς δεν είχαμε – τουλάχιστον εγώ δεν μπήκα με χρήματα. Πριν μπούμε, εκεί που παραδίδεις τη βαλίτσα και σου δίνουν την τσάντα με τα πράγματά σου, σε ψάχνουν και ξέρουν ακριβώς τι έχεις επάνω σου» τόνισε.

Όσο για το κατά πόσον μπορεί να υπήρξαν σεξουαλικές επαφές μεταξύ παικτών σε σημεία έξω από την εμβέλεια των καμερών, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψε τον σκεπτικισμό της.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν γίνεται σε αυτό παιχνίδι να βρεθείς ερωτικά με έναν άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες». Και επέμεινε ότι η παραγωγή της εκπομπής την έβαλε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, όταν πήρε κιλά, καθαρά για λόγους reality. «Ήξερε προφανώς η παραγωγή για πιο λόγο ήμουν πρησμένη– από τα κιλά της κατακράτησης».

«Βόμβα» χαρακτήρισε την αποκάλυψη της Μαριαλένας ο Γιάννης Πουλόπουλος, στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία, με τη σειρά της, σχολίασε: «Αν είναι έτσι, φέρτε μου κι έμνα ένα τεστ εγκυμοσύνης να το κάνω στον αέρα».

Δείτε αποσπάσματα από την σημερινή εκπομπή:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ