Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου – Είμαι φουλ κομπλεξική

Μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου, η μέχρι εχθές παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open «Ευτυχείτε» και πέτρα τους σκανδάλου μετά από την καταγγελία του συμβολαίου της με το κανάλι.
Ο ρεπόρτερ του «Love it» συνέλαβε την ξανθιά παρουσιάστρια στο αυτοκίνητό της και της ζήτησε να σχολιάσει την χθεσινή συγκινητική τελευταία εκπομπή.

«Δεν είμαι σε φάση να πω αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα πολλές φορές και για κάποια πράγματα που έγιναν στον αέρα και για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο και, πάνω απ’ όλα, για την αγάπη που έχω πάρει από τους συνεργάτες μου. Και αυτό είναι συστατικό της επιτυχίας για μένα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν παρέλειψε να καθησυχάσει τους τηλεθεατές για την πορεία της υγείας της, μετά από την πρόσφατη εισαγωγή της στο νοσκομείο.

«Είμαι καλά. Οι εξετάσεις βγήκαν πάρα πολύ καλές. Ξελάφρωσα και τώρα θα ξεκουραστώ» είπε και πρόσθεσε: «Είναι κάποια πράγματα προσωπικά -όχι με την έννοια ότι συμβαίνει κάτι στην προσωπική μου ζωή- και επαγγελματικά που τα μαζεύεις, τα μαζεύεις και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις που μέσα σου σε πιέζουν και συνειδητοποιείς ότι δεν αξίζει – είναι πολύ πιο σοβαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας».

Και σχολίασε την παρατήρηση του ρεπόρτερ ότι την τελευταία χρονιά έμοιαζε πολύ πιο απελευθερωμένη μπροστά στον φακό.
«Με τα χρόνια βρίσκω περισσότερο τον εαυτό μου και είναι λογικό. Ένα κορίτσι όταν ξεκινάει να κάνει τηλεόραση έχει και τα ταμπού του, έχει και ανασφάλειες -τις έχω τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ μου, είμαι φουλ κομπλεξική σε κάποια θέματα αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω» δήλωσε.

Όμως, δεν θέλησε να πει το παραμικρό για το θέμα των ημερών, την απόφασή της να αποδεσμευτεί από το Open.
«Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Θέλω λίγο να βγω από αυτό. Να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» είπε και έδωσε μια συμβουλή στην Ιωάννα Μαλέσκου:
«Ιωάννα μου μην απαντάς σε όλα γιατί κι εγώ το έκανα αυτό το λάθος στο παρελθόν και στο τέλος τα έπαιρνα όλα μέσα μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ