Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την Κατερίνα Μονογυιού πριν από το δυστύχημα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι την ώρα του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού κάθονταν δίπλα στην αδελφή του.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδελφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού μονοπωλεί την επικαιρότητα σήμερα το πρωί.

Μιλώντας στην αρχή της εκπομπής της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την Κατερίνα Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης.
«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει να φάω στο κέντρο της Αθήνας με έναν φίλο μου που είχα καιρό να δω. Είχαμε πει γύρω στις 20:30. Στο απέναντι τραπέζι κάθεται η Κατερίνα Μονογυιού και άλλες δυο φίλες της.

»Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, 20:30 ώρα αυτό. Η ώρα ήταν 21:30 και τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν ταραγμένοι για να φύγουν. Της κάνω νόημα – φύγαν κάπως βιαστικά.

»Φεύγω κι εγώ με τον φίλο μου κι όπως πάω σπίτι μου με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει να προσέχω κάτι και μου λέει “καλά, μόλις τώρα διάβασα πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε». Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ