Κατερίνα Καινούργιου: Μην πυροβολείτε τον Σπύρο Μπιμπίλα

Μια εβδομάδα μετά από την εμφάνισή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία έπλεξε το εγκώμιο του Πέτρου Φιλιππίδη ως σκηνοθέτη και χαρακτήρισε τις πράξεις που του προσάπτονται «αδυναμίες», η υπόθεση των δηλώσεων της ηθοποιού ξανανοίγει.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram.
«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα” των αγαπημένων Ρέππα – Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζάκα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά… Και οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι’ αυτό που με πάθος διαλέξαμε… Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον λατρευτό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας και την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού…», σημείωσε ο ηθοποιός δίπλα στην φωτογραφία των δύο φίλων στα παρασκήνια.

Η ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δεν πέρασε, φυσικά, απαρατήρητη και πυροδότησε ομοβροντία αντιδράσεων.

Στην συζήτηση που άναψε θέλησε να πάρει μέρος και η Κατερίνα Καινούργιου.
«Μην πυροβολείτε τον Σπύρο Μπιμπίλα» είπε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια, η οποία τόνισε πως η ανάρτηση δεν θα τύχαινε τέτοιας προβολής αν ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν κατείχε τη θέση του προέδρου στου ΣΕΗ σε «ταραγμένες εποχές». Και επισήμανε πως η ανάρτηση δεν αναφέρεται στη δημόσια τοποθέτηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το επίμαχο θέμα, ούτε την επιδοκιμάζει. Απλά επιβεβαιώνει τη φιλία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

«Διαχειριζόμαστε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Επειδή δεν θέλω οι ηθοποιοί μεταξύ μας να φαγωθούμε λόγω αυτού του πράγματος, θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα» είχε πει στο παρελθόν ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μια δήλωση με πολλούς αποδέκτες που δεν χάνει ποτέ την αξία της, όπως φαίνεται.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που τάραξε τα νερά:

https://www.instagram.com/p/CUDe43yIN1S/

Δείτε πως σχολίασαν την ανάρτηση στη «Super Κατερίνα»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ