Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί έστειλε εξώδικο με γνωστό δημοσιογράφο

Με αφορμή την κόντρα Συνατσάκη – Τσουρού, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια δική της διαμάχη με γνωστό δημοσιογράφο.

Η κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τον Κώστα Τσουρό, συνεργάτη φέτος της Ελεονώρας Μελέτη, έχει πάρει διαστάσεις μετά από το γνωστό επεισόδιο στο οποίο η Mairiboo την «είπε» σε κάποιον άγνωστο στον δρόμο που την βιντεοσκόπησε χωρίς άδεια και ο δημοσιογράφος, στη συνέχεια, την αποκάλεσε αστυνομία κινητών.
Πλέον η διαμάχη βρίσκεται στην φάση των εξώδικων, κάτι που σχολίασαν σήμερα στην «Super Κατερίνα».

Με αυτή την ευκαιρία η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια αντίστοιχη περιπέτεια που είχε η ίδια στο παρελθόν, η οποία παραλίγο να καταλήξει στα δικαστήρια.
«Έχω μια περίπτωση και δικού μου εξωδίκου με έναν δημοσιογράφο που είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα. Φτάσαμε σε εξώδικα, έστελνα εγώ, φτάσαμε σε σημείο αγωγών … Δε τον είχα πάρει ποτέ τηλέφωνο, κάποια στιγμή λέω θα τον πάρω, ζήτησα να μάθω ποιος είναι γιατί υπογράφει με ψευδώνυμο. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Μιλήσαμε μια ώρα στο τηλέφωνο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί και να τον συμπάθησα μετά από όλη αυτή την κουβέντα» θυμήθηκε η katken85.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε και επικοινωνία τώρα, μιλάμε μέσα από τα social. Του είπα τα σκίζω όλα. Έληξε ομαλά και από τις δυο πλευρές. Είπε ο καθένας τι τον ενοχλεί και το λήξαμε. Κάναμε μια κουβέντα και το λήξαμε ωραία. Αν μιλήσει ο Κώστας με τη Μαίρη…» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ