Κατερίνα Καινούργιου: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Καπουτζίδη»

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την υποστήριξη της προς τον Γιώργο Καπουτζίδη για τις δηλώσεις που έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την υποστήριξη της στις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού και σημείωσε πως «ήταν ότι πιο συγκινητικό είδα χθες».

«Ήταν ότι πιο συγκινητικό είδα χθες, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Καπουτζίδη. Έχω γνωρίσει και τον πατέρα του στα πρώτα του βήματα. Ήμουν δημοσιογράφος και είχα πάει στις Σέρρες για να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Καπουτζίδη και έχω γνωρίσει αυτή τη φανταστική οικογένειά του, είναι ένας κύριος. Καμάρωνε τόσο πολύ ο μπαμπάς του και η μαμά του, είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι όπως είναι και ο Γιώργος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στη δήλωση του Αλέξη Κούγια και δήλωσε μεταξύ άλλων το εξής:

«Δεν ξέρω γιατί κάνει επίθεση, μπορεί να είναι προσωπικός λόγος, για την gay κοινότητα, ή να νομίζει πως είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας… Εγώ δεν έχω αναλύσει την προσωπική μου ζωή σε κάποια εκπομπή, είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος, γιατί δεν είμαι σε σχέση αυτή την στιγμή.. Δεν μπορεί κάποιος να λέει πως να είσαι ευτυχισμένος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ