Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ: «Σας κορόιδεψε όλους»

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή του «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τι συνέβη στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Είναι κοινό μυστικό ότι η αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη πως έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του «Big Brother» προκάλεσε την ενόχληση των υπευθύνων του καναλιού, οι οποίοι αρνούνταν επίμονα επί μέρες να δώσουν μια απάντηση για το τι συμβαίνει.

Το ίδιο διάστημα, οι φήμες «λυσσομανούσαν» και μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο «Πρωινό» ότι τη θέση του Γιώργου Τσαλίκη στο ριάλιτι θα πάρουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας -ήταν μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε»- και η Νάταλι Κάκκαβα.

Σήμερα, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε για πρώτη φορά την δική του πλευρά στην διαμάχη του με το κανάλι του Φαλήρου, σε μια εξομολόγηση – ποταμό στη Δανάη Μπάρκα στο φινάλε του «Πάμε Δανάη».

«Η περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ και το “Big Brother” μου άφησε μια μεγάλη στενοχώρια. Με πείραξε πολύ και με έθιξε. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω αφού η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό anyway. Και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει -δηλαδή θα δικαιωθώ- είναι δεδομένο. Κακοποίηση είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου που το ύψιστο μέσο που έχει για να διαφυλάξει τη δουλειά του είναι ένα συμβόλαιο. Και είναι ένα συμβόλαιο μετά από ένα χρόνο πλήρους ανεργίας που τρώγαμε από τα έτοιμα. Σε δεσμεύει για εννέα μήνες. Από 15 Απριλίου μέχρι το τέλος του Γενάρη ήμουν δεσμευμένος. Η τηλεόραση είναι μια αρένα δύσκολη που σε θέλει εκεί, ταγμένο, προσηλωμένο και με πολλή ενέργεια.

Έφτιαξα το πρόγραμμά μου όλο για να είμαι ο παρουσιαστής του “Big Brother” και όπως μιλάγαμε με τον Χρήστο Κόμπο -τέως Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος του ΣΚΑΪ που “μετακόμισε” στον Alpha- θα ήμουν ο πιο interactive παρουσιαστής του “Big Brother” ever. Θα είχα επαφή με τους παίκτες, θα τους έκανα συνεντεύξεις… Κι έφυγα και πήγα στην Αυστραλία έχοντας εξαφανιστεί από τους πάντες. Πήγα στην Αυστραλία σίγουρος ότι γυρίζοντας θα κάνουμε το τρέιλερ του “Big Brother”. Μάλιστα, με τον Χρήστο Κόμπο είπαμε μήπως βρω και στούντιο στην Αυστραλία και να το γυρίσω εκεί για να μην διαρρεύσει.

Με τον ΣΚΑΪ δεν έχω τίποτα, αλλά έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΪ, πολύ μεγάλο πρόβλημα. Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι, σας κορόιδεψαν κι εσάς, κορόιδεψαν εμένα, κορόιδεψαν και τον κόσμο. Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους.

Ήμουν στην Αυστραλία και ένα πολύ δικό μου άτομο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη και ένα γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι θα σε φάνε από το ΣΚΑΪ. Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, έχω συμβόλαιο. Παίζανε στην τηλεόραση και στα site ότι η Κάκκαβα με τον Γκουντάρα θα είναι οι παρουσιαστές του “Big Brother” και πήρα το κανάλι τηλέφωνο δεν μου απαντούσε, ούτε η Μαραγκουδάκη…

Όταν γύρισα έκανα τις δηλώσεις στα κανάλια και πήγα στην συνεργάτιδά μου κατευθείαν και μου έδειξε το mail της Άλκηστης Μαραγκουδάκη που έλεγε ότι θέλει να λύσει τη σύμβαση. Άνοιξε η μύτη μου και πήγα στον καρδιολόγο με 19 πίεση. Κάνω ραντεβού μετά και η Μαραγκουδάκη δεν μου εξήγησε τίποτα. Αυτά είναι όλα “μ@λακι@ς” της είπα. Μου είπε ότι η πρόθεση είναι να συνεργαστούμε σε άλλο project. 16 του μηνά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την συνεργασία. Εκείνη τη μέρα μου κάνανε εξώδικο, γιατί μίλησα στις 7 του μήνα, ενώ οι ίδιοι έχουν στείλει e- mail 31 Μαΐου», είπε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ