Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ο ρόλος του «Γιάννου» στις «Άγριες Μέλισσες» τελειώνει

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» και μιλάει για την εμπειρία του ως μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την καραντίνα, τα όνειρά του, τις «

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο, τον αδικοχαμένο γιό του Μιλτιάδη, αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο της σειράς. Ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί με την αποκάλυψη της αλήθειας και την δικαίωσή του, έστω και μετά θάνατον, που θα απελευθερώσει τον πατέρα του από τα δεσμά της ενοχής.

«Ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος» είπε ο ηθοποιός ο οποίος πρόσθεσε ότι, μέχρι το τέλος της σεζόν, πολλές αλήθειες θα έρθουν στο φως, πολλά «θύματα» θα δικαιωθούν και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Και, παρότι δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι «Άγριες Μέλισσες» τελειώνουν γι’ αυτόν, ίσως και λόγω των γυρισμάτων που συνεχίζονται, ο Ιωάννης είναι αισιόδοξος ότι κάτι άλλο θα βρεθεί να αναπληρώσει το κενό, κάτι εξίσου καλό που θα του επιτρέψει να εξελιχθεί ως καλλιτέχνης και να αγγίξει τους στόχους του.

«Δέκα χρόνια που δουλεύω στο θέατρο έχω φάει πολλή μαυρίλα και όταν ήρθαν οι “Μέλισσες” λέω γουάου. Ήταν πέντε ημέρες ευτυχίας που δεν σκεφτόμουν τίποτα» είπε ο ηθοποιός περιγράφοντας την εμπειρία του από την συνεργασία του με το τιμ της σειράς, παρά το γεγονός ότι, όπως λέει, στον πυρήνα της ενασχόλησης του με την υποκριτική είναι πάντα το θέατρο.

Τέλος, αναφερόμενος στα περιστατικά βίας στον χώρο του θέατρου ή από ανθρώπους που σχετίζονταν με το θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον είχα καθηγητή. Ήταν μάγος στον τρόπο που χρησιμοποιούσε τον λόγο και την υποκριτική και στο πόσο χειριστικός ήταν» είπε ο νεαρός ηθοποιός και πρόσθεσε πως καταλαβαίνει πως αυτό θα μπορούσε να επιδράσει πάνω σε ανθρώπους ψυχολογικά ανίσχυρους απέναντι στις γνώσεις του και στις ικανότητες του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ