Ιωάννα Παππά: Όταν έχασα τη μητέρα μου προσπαθούσα να βρω τον ορισμό της ψυχής

Η καταξιωμένη ηθοποιός Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας της.

«Προσπάθησα να βρω παρηγοριά στη θρησκεία, στη φιλοσοφία, στην ψυχανάλυση, όμως δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμα να με παρηγορήσει. Είναι νωρίς και πρέπει κάθε απώλεια και πένθος να το βιώνεις σε όλα του τα στάδια. Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη.

«Δεν είναι απλά ενηλικίωση, ένα κομμάτι σου φεύγει και πηγαίνει μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο».

Επιπλέον αναφέρθηκε στον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της «Προσπαθώ να μιμηθώ τη μητέρα μου. Εγώ πήρα πολύ αγάπη από τους γονείς μου και δεν σταμάτησα να νιώθω παιδί. Αυτό μου το έχουν δημιουργήσει οι γονείς μου. Γιατί όποτε τους χρειάστηκα ήταν εκεί.»

Σχετικά με τον σύντροφό της ανέφερε: «Δεν σκεφτόμουν πως να είναι. ‘Ήθελα να νιώθω αγάπη για αυτόν. Ήταν τόση η επιθυμία μου να κάνω παιδί με το συγκεκριμένο άνθρωπο που δεν είχα καμία αμφιβολία.»

Τέλος, παραδέχθηκε: «Με την απιστία έχω χοντρό πρόβλημα. Είναι ένα κομμάτι που δεν το έχω συζητήσει ούτε με εμένα την ίδια. Δεν θέλω να έρθω σε επαφή με αυτό.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ