Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα στους θαυμαστές της για την επιστροφή της στην Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο πόστο της στην Αθήνα προετοιμάζοντας την επιστροφή του «Love it».

Είκοσι ημέρες διήρκεσαν οι διακοπές της Ιωάννας Μαλέσκου που επέστρεψε στην Αθήνα, πανέτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω στην εκπομπή της, «Love it», ενόψει της νέας σεζόν.

Κι αυτό διότι, παρά το αβαντάζ που προσέφερε στο «Love it» το «Survivor 2021» και την εμπιστοσύνη της διοίκησης του καναλιού στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες στην εκπομπή δεν μπόρεσαν να κρυφτούν την περασμένη σεζόν.

Γι’ αυτό και, πριν καν πέσουν οι τίτλοι τέλους της σεζόν, δύο τουλάχιστον συντελεστές της εκπομπής είχαν ήδη αποχωρήσει από το κάδρο ενώ εντύπωση έκανε και το παγωμένο κλίμα στο πλατό της τελευταίας εκπομπής.

Τελικά, απ’ ό,τι φαίνεται, η μοναδική από την περσινή ομάδα που θα δούμε τη νέα σεζόν είναι η Μάρτζυ Λαζάρου ενώ πλήθος κόσμου περνάει αυτές τις ημέρες από δοκιμαστικό.

Για τον σκοπό αυτό η Ιωάννα Μαλέσκου διέκοψε τις διακοπές της στην Κρήτη για να είναι παρούσα στο στούντιο Alpha για τις προετοιμασίες.

Δείτε τις δροσερές φωτογραφίες από τις διακοπές της με την Μπαλού στην Κρήτη και το σημείωμα της παρουσιάστριας για την επιστροφή της σε ρυθμούς δουλειάς:

Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί ? Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μενα, επίσημα ξεκινάνε οι “βουτιές”…στα βαθιά???? Αλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Οπως πάντα. Μαζί.

https://www.instagram.com/p/CSLwEZto1Qb/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ