Ιωάννα Μαλέσκου: Στο στούντιο για δοκιμαστικά – ποιους θέλει στο πλευρό της τη νέα σεζόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ολιγοήμερες διακοπές για την προετοιμασία της δεύτερης σεζόν του «Love it».

Τελευταία έφυγε, πρώτη επέστρεψε. Ο λόγος για την παρουσιάστρια του «Love it», η οποία, παρότι εγκατέλειψε τελευταία ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους της της πρωινής ζώνης, βρίσκεται ξανά στην Αθήνα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όπως ψιθυρίζονταν από καιρό, θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα που την πλαισιώνουν μπροστά και πίσω από τον φακό, και η παρουσιάστρια έπρεπε να είναι παρούσα για τα δοκιμαστικά.

Το γεγονός «μαρτύρησε» η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία ανέβασε και ένα story στο Instagram, χωρίς ωστόσο να φανερώσει ποιοι άλλοι ήταν παρόντες στο στούντιο Alpha για τα γυρίσματα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, εκτός από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή για να συμμετέχει στην εκπομπή, ένα ακόμα πρόσωπο που συζητείται για να πλαισιώσει την Ιωάννα Μαλέσκου είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, πρώην συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου που πέρυσι είχε ενεργό ρόλο στο «Σου Κου Family».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ