Ιωάννα Μαλέσκου: Σε ποιος απευθύνονταν οι σπόντες της –«Θέλετε να αρχίσω να μιλάω;»

Ο «τζόγος» γύρω από το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου συνεχίζεται στα μίντια. Αφορμή αυτή τη φορά είναι η λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας με τον Σκάι και το κατά πόσο θα ανανεωθεί.

Οι «σχολές» επ’ αυτού είναι δύο. Η μία υποστηρίζει ότι η Μαλέσκου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης -ακούστηκε και το όνομα του Star. Η δεύτερη είναι της θεωρίας πως στον Σκάι το σκέφτηκαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόδα των «κοινωνικών» εκπομπών θα περάσει και η παρουσιάστρια του «Love it» αξίζει μια ακόμα ευκαιρία.

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια, η οποία έχει ξιφουλκήσει στο παρελθόν κατά συναδέλφων της στο αέρα της εκπομπής, ξεκίνησε το «Love it» με μια τοποθέτηση – χρησμό για συναδέλφους που δεν επιδεικνύουν τον δέοντα σεβασμό.

«Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν και hashtag, ενημερώνομαι εγώ. Μας παρακολουθούν. Γεια σας, τα φιλιά μου. Ξέρετε εσείς ποιοι είστε. Θέλετε να αρχίσω να μιλάω; Δεν θέλετε ν’ αρχίσω να μιλάω» είπε για αρχή.

Και συνέχισε: «Χαίρομαι έστω κι έτσι που παρακολουθούν. Απλά για εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης, είτε είμαστε δημοσιογράφοι, είτε είμαστε παρουσιαστές, είτε είμαστε εμπλεκόμενοι συσχετιζόμενοι, είναι καλό να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός, ιδίως όταν εκφέρουμε δημόσια λόγο, όταν γράφουμε στα social media μας. Ιδίως για ανθρώπους που έχουν μιλήσει πολύ καλά για εμάς. Να υπάρχει λίγος ένας σεβασμός».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ