Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιος συνεργάτης της αποχώρησε – το «καρφί» στο Instagram

Η αλλαγή φρουράς στο «Love it» προκαλεί αντιδράσεις.

Ότι το κλίμα στο πλατό του «Love it» δεν ήταν και το καλύτερο, έγινε απολύτως φανερό στο φινάλε της εκπομπής, τον Ιούλιο, το οποίο συνοδεύτηκε από αποχωρήσεις και «μπηχτές».
Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η μεν εκπομπή -και η Ιωάννα Μαλέσκου– πήραν το Ο.Κ. για τη συνέχεια, με άλλους συνεργάτες όμως και ανανεωμένο concept.

Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια επέστρεψε πρώτη στην Αθήνα, μετά από μόλις τρεις εβδομάδες διακοπών, για να είναι παρούσα στις συσκέψεις και στα δοκιμαστικά των υποψήφιων συνεργατών της -ανάμεσά τους και ο Σάκης Κατσούλης- καθώς και για τα γυρίσματα του trailer.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου που δεν θα συνεχίζουν είναι και ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή στο Instagram.

«#throwback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωράμε και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε ο Μάνος Μαγιάτης.

https://www.instagram.com/p/CStylIPI3bU/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ