Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε θεραπεία στο πρόσωπο με σαλιγκάρια

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία πρωτότυπη θεραπεία στον «αέρα» του «Love It», καθώς έβαλε στο πρόσωπο της τεράστια σαλιγκάρια από την Αφρική.

Η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε άφωνος συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό, όταν κατά την διάρκεια του «Love It» πόζαρε ως μοντέλο και έκανε μία πρωτότυπη θεραπεία με σαλιγκάρια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει τη δύναμη των σαλιγκαριών στην ενυδάτωση, για αυτό δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της μία αισθητικό και τα «κατοικίδιά» της, τα οποία δεν ήταν άλλα από σαλιγκάρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αισθητικό τα συγκεκριμένα υπερμεγέθη σαλιγκάρια κατάγονται από την Αφρική και η βλέννα τους θεωρείται θαυματουργή.

Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο πρόσωπό της.

Μόλις η φυσικοθεραπεύτρια ακούμπησε το πρώτο σαλιγκάρι στο στέρνο της, εκείνη τόνισε πως είναι παγωμένο και πως νιώθει να της «κάνει παιχνίδι».

Το δεύτερο και το τρίτο σαλιγκάρι τοποθετήθηκαν στα ζυγωματικά της παρουσιάστριας, το τέταρτο στο κούτελό της.

Έπειτα, η αισθητικός συμβούλεψε την Ιωάννα Μαλέσκου να χαλαρώσει και να επιτρέψει στα σαλιγκάρια να κάνουν τη «δουλειά» τους, δηλαδή να εναποθέσουν τη βλέννα τους στο πρόσωπό της.

Δείτε την πρωτότυπη θεραπεία που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ