Ηλίας Βρεττός: Το τρακάρισμα του Mad Clip ήταν σαν το δικό μου – έζησα από θαύμα

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2018 και παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή και τις ομοιότητες με το μοιραίο ατύχημα του Mad Clip.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη συναυλία στην οποία θα συμμετέχει για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας και αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια μετά από το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, πονάει.

«Έχω πάρα πολλά μέταλλα, τεράστιες τομές επάνω μου, που με ενοχλούν σε καθημερινή βάση. Και τώρα που κάθομαι τα νοιώθω. Απλά έχω μάθει να ζω με τους πόνους» είπε στην δημοσιογράφο της εκπομπής και εξήγησε ότι είναι «αρτιμελής σε ένα επίπεδο» γιατί τελείως καλά δεν θα είναι ποτέ.

Και απέδωσε την σωτηρία του και το γεγονός ότι στάθηκε στα πόδια του και τραγούδησε ξανά στην πίστη του στο Θεό.
«Η πίστη πάντα υπήρχε αλλά μετά από το ατύχημα ένιωσα το θείο άγγιγμα. Πραγματικά επέζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα, κάτι που δεν είχε την τύχη να συμβεί στον Mad Clip και πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γι’ αυτό το παιδί κι αυτό το τρακάρισμα. Ήταν ένα τρακάρισμα που μου θύμισε πολύ το δικό μου. Κι εγώ έπεσα σε δύο δέντρα με την πόρτα μου. Το ίδιο πράγμα που είδα εγώ εκείνη την ημέρα, ένα δέντρο να έρχεται πάνω μου, το ίδιο πράγμα είδε κι εκείνος. Απλά εγώ ήμουν τυχερός και έζησα» είπε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος πρόσθεσε:

Κάποτε μου είχε πει ένας πνευματικός μου ότι αυτό που συνέβη είναι συνέπεια γλωσσοφαγιάς και ματιού. Αν θέλεις το πιστεύεις, αν θέλεις δεν το πιστεύεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ