Ηλίας Βρεττός: Πώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς είπε ότι έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην τράπεζα.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο Mega και αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς άγνωστοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι δέχθηκε ένα SMS στο κινητό, το οποίο έγραφε πως η κάρτα του ήταν προσωρινά μπλοκαρισμένη. Στη συνέχεια, ήταν συνημμένος ένας σύνδεσμος που οδηγούσε σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα τράπεζας, η οποία όμως έμοιαζε με αληθινή.

Εκεί έπρεπε να συμπληρώσει τα στοιχεία του λογαριασμού, ώστε δήθεν να ξεμπλοκάρει, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να αποσπάσουν πολλά χρήματα.

«Με αυτό το SMS και αφού πάτησα το λινκ, μου έκλεψαν χθες χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε πως «μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέχρι τις 2 Ιουνίου».

«Δυστυχώς η αμφισβήτηση των συναλλαγών μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 – 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτές οι συναλλαγές μέχρι τότε να έχουν ολοκληρωθεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ