Ηλίας Μπόγδανος: Οι πρώτες στιγμές μετά τον τελικό του «Survivor» – η επιστροφή στο σπίτι του

Το πρώτο μήνυμα του Ηλία Μπόγδανου προς τους θαυμαστές του ήταν ένα τεράστιο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά του για την υποστήριξη που του παρείχαν όλους αυτούς τους μήνες στο «Survivor 2021».

Μπορεί να έχασε το έπαθλο των 100.000 ευρώ σε μια μάχη που εξελίχθηκε σε θρίλερ, όμως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν πτοήθηκε. Μετά από την ολοκλήρωση του τελικού του «Survivor 2021» πήρε το κινητό του και επέστρεψε στο σπίτι του όπου τον περίμεναν η σύντροφος και οι φίλοι του για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως.

Και φυσικά δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του μέσα από ένα insta story, το πρώτο που δημοσίευσε μετά από καιρό.
«Παιδιά, θέλω να σας πω κάτι. Είμαι σκασμένος. Είμαι σκασμένος, δεν μιλιέμαι. Γύρισα σπίτι και είμαι μόνος μου μετά από τόσο καιρό» είπε ο τραγουδιστής ααπευθυνόμενος στους fans του και έστρεψε την κάμερα για να αποκαλυφθούν τα πρόσωπα των φίλων του που τον περίμεναν σπίτι για να πανηγυρίσουν μαζί του.

Και συμπλήρωσε: «Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ