Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έντονη κριτική στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε στο «στόχαστρο» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για βόλτα που έκανε η δεύτερη στο Παρνασσό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της Pop Up, σχολίασε σε έντονο ύφος μαζί με τους συνεργάτες της, την βόλτα που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Παρνασσό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε πως «σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε από την πλευρά της, πως «ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ