Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αινιγματική απάντηση στις φήμες για επιστροφή στο «GNTM»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε στις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει σύντομα στο Star με μια ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες που ο Alpha θα κάνει γνωστή την απόφασή του για την συνέχιση ή όχι της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up» και, άρα, την παραμονή της στο κανάλι, τόσο οι φήμες γύρω από το όνομα της παρουσιάστριας και μοντέλου παίρνουν διαστάσεις.

Μετά από τα «ρεπορτάζ» για τον χωρισμό της με τον Snik, τον οποίον διέψευσαν αμφότερες οι πλευρές, σειρά έχει η «επιστροφή» της Ηλιάνας στο Star και μάλιστα στο «GNTM» από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της.

Τις φήμες αναζωπύρωσε η ανακοίνωση του Star για την «μετακίνηση» της Βίκυς Καγιά στο «Dancing with the stars» που αφήνει κενή την θέση του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας του show.

Οι θαυμαστές της Ηλιάνας θα ήθελαν, όπως είναι φυσικό, να την δουν στο τιμόνι του fashion reality και προμοτάρουν με ζήλο τη σχετική ιδέα.

Όμως εκείνη, σοφά ποιούσα, δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά της και αφήνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταρχήν στον Alpha, με τον οποίον δεσμεύεται με συμβόλαιο, για να αποφανθεί ποιο θα είναι το μέλλον της στο κανάλι.

Μέχρι τότε αρκείται σε διφορούμενες αναρτήσεις στο Instagram, όπως η παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CN14au2MN_a/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ