«Η μάγισσα»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς από τους δημιουργούς των «Άγριων μελισσών»

Επιτέλους, κάτι γίνεται στον ΑΝΤ1. Όπως μάθαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά -στον Σκάι- το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει επιτέλους μπροστά την νέα του σειρά, σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου – μιλάμε για την «αγία τριάδα» πίσω από την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών».

Τα γυρίσματα αρχίζουν άμεσα -τον Δεκέμβριο- και σκοπός των συντελεστών είναι να δούμε τα πρώτα επεισόδια μέσα στην άνοιξη.

Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Λέχου είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς -οι 4 από τους 5 προέρχονται από το βασικό καστ των «Άγριων Μελισσών»- η οποία διαδραματίζεται, στο 1800, λίγο πριν από ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης.

Ο λόγος για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε στην έναρξη των γυρισμάτων είναι διπλός.

Όπως θα θυμάστε οι φανατικοί της ελληνικής μυθοπλασίας, ο ΑΝΤ1 είχε αρχικά ανακοινώσει το «Ντέρτι», επίσης από την τριάδα Τσαμπάνη – Καλκόβαλη – Χαρίτου. Το σχέδιο ματαιώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο Alpha σκόπευε να προχωρήσει με την τηλεοπτική μεταφορά του «Αυτή η νύχτα μένει». Ο λόγος ήταν πως το «Ντέρτι» εστίαζε επίσης στον κόσμο της νύχτας και του τραγουδιού. Αυτός ήταν ο πρώτος λόγος.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον βαθμό δυσκολίας του νέου εγχειρήματος. Μιλάμε για μια ιδιαίτερα απαιτητική σειρά εποχής, η οποία στην αρχή θα προβάλλεται με ρυθμό ενός επεισοδίου την εβδομάδα, λόγω πρακτικών δυσκολιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ