Η γη της ελιάς: Το τέλος του Άρη στη σειρά – το πρόβλημα υγείας που βασανίζει τον Νίκο Μέλλο

Ο Νίκος Μέλλος είναι ένας από τους πολλούς νέους ηθοποιούς που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από τη «Γη της ελιάς». Ο τέως αθλητής του πόλο που άφησε τις πισίνες για να ασχοληθεί με την υποκριτική υποδύεται τον αδελφό της Εύας, της μηχανικού που κατέφτασε στην Αρεόπολη γεμάτη όνειρα για να μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα στα κτήματα που της άφησε η γιαγιά της, για να καταλήξει στην αγκαλιά, πρώτα του Στάθη και μετά του Χρήστου.

Ο Άρης είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί στην Εύα στις δυσκολίες που θα βρει μπροστά της μετά από την απόφασή της να κρατήσει το μωρό της παρά την αντίθετη γνώμη του Χρήστου.

Δυστυχώς, η «καριέρα» του Άρη στη σειρά θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν – ο τρόπος που θα συμβεί αυτό θα αποφασιστεί από τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου, δημιουργούς της «Γης της ελιάς».

Ο λόγος που θα αποχωρήσει ο ηθοποιός δεν έχει να κάνει με την παραγωγή του σίριαλ, ούτε δικές του προσωπικές επιλογές. Η αλήθεια είναι, όπως αποκάλυψε σήμερα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του παίζοντας ποδόσφαιρο κι εδώ και καιρό εκπληρώνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο θέατρο και στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Όπως λέει ο ίδιος, έχει φτάσει πολλές φορές στα όριά του λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην κίνησή του, και περιμένει πότε θα έρθει η στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός επαγγελματικού στίβου για αρκετές εβδομάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ