Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Πρόταση γάμου του Στάθη στην Ιουλία

Οι εξελίξεις θα είναι πολύ γρήγορες από έδώ και πέρα για την Ιουλία και τον Στάθη στη Γη της Ελιάς. Γιατί ο έρωτας με έρωτα περνάει και όπως φαίνεται και ο γάμος. Για την Ιουλία τα πράγματα δείχνουν ότι είναι ξεκάθαρα πλέον.

Στη Γη της Ελιάς ο γάμος της Ιουλίας με τον Κουράκο είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον. Έγινε η προσπάθεια επανασύνδεσης του ζευγαριού, αλλά όταν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα ξανακολλάει. Και στην περίπτωσή τους, το γυαλί όχι μόνο είχε ραγίσει αλλά είχε σπάσει.

Και οι δύο τους δείχνουν ότι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, αφού η σωτηρία του γάμου τους αποδείχθηκε ανέφικτη. Ουσιαστικά, όλα τελείωσαν όταν ο Κουράκος επιβεβαίωσε ότι η Ιουλία βρίσκεται στην αγκαλιά του Στάθη. Κάτι που δεν ήταν απλώς μία φήμη που κυκλοφόρησε, αλλά τους είδε με τα ίδια του τα μάτια. Το διαζύγιο είναι μονόδρομος, αφού κι εκείνος τρέφει πολλά αισθήματα για την Ευτυχία και δεν θέλει να τη χάσει από τη ζωή του. Ο Κουράκος πάει στον Λυκούργο και του λέει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου για να αποκτήσει ξανά την Ελευθερία του.

Ο Μάνος μαθαίνει την αλήθεια για την Ιουλία και τον Στάθη αλλά και ότι ο Κουράκος τους έπιασε στα πράσα. Και ότι σύντομα θα βγει το διαζύγιό της. Η Ιουλία λέει στον ανιψιό της να μην πει όσα γνωρίζει στον Ισίδωρο κι εκείνος το δέχεται.
Η Βρεττάκου προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και να ζήσει επιτέλους τον έρωτα που δεν έζησε με τον Στάθη. Εκείνος της ζητάει να μείνουν μαζί και την αιφνιδιάζει, αφού της κάνει πρόταση γάμου. Ο Στάθης είναι βέβαιος ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Είναι κάτι που το ήθελαν και οι δύο από μικροί και τώρα τους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ποια θα είναι η απάντηση που θα δώσει η Ιουλία στην πρόταση γάμου του Στάθη;

Το τελευταίο τρέιλερ της σειράς:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ