Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Αλέξης παρατάει τη Μυρτάλη

H… νέα Μυρτάλη έχει προκαλέσει πολλούς τριγμούς στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Η Βρεττάκου νομίζει ότι είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού και η συμπεριφορά της απομακρύνει τους δικούς της ανθρώπους.

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες για τη Μυρτάλη η οποία από ένα καλοκάγαθο κορίτσι έχει μετατραπεί σε… εφιάλτη για όσους βρίσκονται δίπλα της. Και σιγά-σιγά απομακρύνονται από κοντά της. Ακόμη κι εκείνοι που πίστευε ότι δεν θα την άφηναν ποτέ. Όμως, για τις εξελίξεις, υπεύθυνη είναι εκείνη που με τη συμπεριφορά της ξεπερνά κάθε όριο. Θέλει να έχει μόνο εκείνη τον έλεγχο, δεν ακούει κανέναν και κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Και τους ανθρώπους της και την περιουσία της.

Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει από τον Αλέξη. Για εκείνον η Μυρτάλη ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρό του. Από τη στιγμή που ήταν μαζί, ζούσε το δικό του όνειρο και πετούσε στα ουράνια. Όμως και το δικό του όνειρο η Βρεττάκου κατάφερε να το μετατρέψει σε εφιάλτη. Η Μυρτάλη όσο περνά ο καιρός δείχνει ακόμη πιο έντονα το σκληρό της πρόσωπο. Ο Αλέξης, μπορεί να βρίσκεται δίπλα της, αφού είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και υπακούει σε οποιαδήποτε επιθυμία της, όμως αυτό δεν θα τραβήξει πάρα πολύ.

Θα υπάρξει ένας έντονος καυγάς ανάμεσά τους και ο Αλέξης θα συνειδητοποιήσει ότι ο έρωτας ανάμεσά τους είναι μονόπλευρος. Η Μυρτάλη τον θέλει για να της κάνει τα θελήματα και να αναδεικνύει τον εγωισμό της. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης είχε εμμονή μαζί της. Αλλά αυτό που βλέπει είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ονειρευόταν. Η Μυρτάλη είναι πλέον αδίστακτη, ένα τέρας. Δεν φτάνει που τον μειώνει συνέχεια, τον διατάζει και τον βασανίζει, φτάνει στο σημείο να τον απειλήσει. Ο Αλέξης πέφτει από τα σύννεφα. Συνειδητοποιεί πλέον ότι η σχέση του μαζί της δεν μπορεί να έχει καμία συνέχεια κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η μεγάλη έκρηξη. Και πράγματι, αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και ο Αλέξης αποφασίζει να αφήσει κι εκείνος τη Μυρτάλη. Μάλιστα, τα spoilers θέλουν τον Αλέξη να βρίσκει αλλού παρηγοριά. Μία γυναίκα που έρχεται στη Μάνη θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να ξεχάσει τη Μυρτάλη. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση της τελευταίας;

Την ώρα που ο Αλέξης και η Μυρτάλη χωρίζουν, ένα άλλο ζευγάρι στην αγαπημένη σειρά αποκτά το νέο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο γεμάτο από τις αγαπημένες τους στιγμές.

Ακούστε το:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ