Η γη της ελιάς: Νεκρός ο Γεράσιμος – σε ποιον πέφτουν οι υποψίες

Ο Γεράσιμος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα έχουν επιστρέψει στην Αρεόπολη από το Σούνιο όπου πέρασαν μερικές ημέρες ξεκούρασης στο σπίτι της Μαρίας στα προηγούμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς».
Είχε προηγηθεί συνάντηση Γεράσιμου – Αλέξη στο καφενείο, στην οποία ο ώριμος άνδρας είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς να πείσει τον γιο της Μαργαρίτας ότι οι προθέσεις του απέναντι στη μητέρα του ήταν έντιμες. Τότε ο Αλέξης του είχε προτείνει να καταφύγει για «συντροφιά» στις πληρωμένες υπηρεσίες γυναικών που διαφημίζουν τα προσόντα τους σε αγγελίες στο ίντερνετ, σοκάροντας τον συνομιλητή του.

Επιστρέφοντας στην Αρεόπολη, ο Γεράσιμος κάνει μια ακόμα προσπάθεια προσέγγισης με τον Αλέξη. Στόχος του είναι να πείσει τον νεαρό άνδρα ότι είναι ο κατάλληλος σύντροφος για τη μητέρα του, ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορεί να ακουμπήσει για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της «Γης της ελιάς»

Η συνάντηση του Γεράσιμου με τον Αλέξη ωστόσο δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε ο συνεργάτης της Χάιδως. Οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια με συνέπεια ο Γεράσιμος να βρεθεί πεσμένος στο έδαφος. Τότε ο Αλέξης βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και τον πατάει, αφήνοντας τον νεκρό στον δρόμο.

Η ανακάλυψη του νεκρού σώματος του άνδρα θα βυθίσει στο πένθος την Αρεόπολη και πολύ περισσότερο την Μαργαρίτα, η οποία αρνείται να πιστέψει ότι ο άνθρωπος στον οποίο είχε εναποθέσει τόσα όνειρα έπεσε θύμα κάποιου ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος δεν είχε την ευαισθησία ούτε καν να καλέσει τις αρχές.

Χάιδω και Αθηνά θα σπεύσουν στο πλευρό της Μαργαρίτας για να την παρηγορήσουν για την απώλειά της. Όμως, ένα πρόσωπο στον κλειστό περίγυρο της Μάνης έχει αρχίσει να υποψιάζεται την αλήθεια.

Η Μυρτάλη έχει προσωπική εμπειρία από τις εκρήξεις οργής του Αλέξη. Και, παρότι δεν έχει κάνει ακόμα τον συσχετικό ανάμεσα στον τυφλό πάθος του νεαρού και τον θάνατο του Νικήτα, κάτι την ανησυχεί στον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο ο για της Μαργαρίτας αναφέρεται στον νεκρό.

Θα μιλήσει η Μυρτάλη για τα όσα βίωσε στα χέρια του Αλέξη; Θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για τα θύματα του νεαρού, ;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της «Γης της ελιάς»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ