Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα σε σοκ – ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη οπλοφορεί

Η μεταμόρφωση της Μυρτάλης, από γοητευτικό κορίτσι, σε γυναίκα διψασμένη για εξουσία και εκδίκηση, έχει αφήσει άναυδους τους πάντες στη «Γη της ελιάς». Όμως, αυτή που πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της είναι η Μαρίνα. Φίλες από παιδιά, συνομήλικες, οι δυο κοπέλες ήταν πάντα η μία δίπλα στην άλλη σε όλε στις δυσκολίες.

Η Μαρίνα είναι ο άνθρωπος που στάθηκε βράχος στο πλευρό της Μυρτάλης όταν ο Μάνος μαζί με τον Ισίδωρο αποφάσισαν να την πετάξουν έξω από την οικογενειακή επιχείρηση, θέτοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον νεαρό Βρεττάκο. Ήταν επίσης το αποκούμπι της όταν χώρισε με τον Στέφανο και όταν βρήκε νεκρό τον Νικήτα.

Στα προηγούμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς» η Μαρίνα κρατάει αποστάσεις από τη Μυρτάλη. Η συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους στο ελαιουργείο, η απαίτηση να πάρει τον έλεγχο της οικογενειακή περιουσίας και πολλά ακόμα γεγονότα έχουν δηλητηριάσει τη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους. Αλλά αυτό που την έχει ενοχλήσει περισσότερο και την έχει ανησυχήσει το πλησίασμα της φίλης της με τον Αλέξη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετά από τον τρόμο που βίωσε στα χέρια του, η Μυρτάλη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του απαγωγέα της.

Φανταστείτε λοιπόν το σοκ που νιώθει όταν η κόρη του Ιπποκράτη παραδέχεται πως απήγαγε η ίδια τον Αλέξη υπό την απειλή όπλου. Η νεαρή γυναίκα ακούει άναυδη τη φίλη της να της λέει ότι, αφού ο γιος της Μαργαρίτας την κράτησε όμηρο, είναι δικαίωμα της να τον κρατήσει και εκείνη.

Η Μυρτάλη δεν δείχνει να έχει την παραμικρή επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής της και αρνείται να πει στην Μαρίνα που βρήκε το όπλο, το οποίο, όλοι θυμόμαστε, της το έδωσε ο Δημοσθένης.

Μένει να δούμε αν το όπλο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες παράνομες ενέργειες από την εγκληματική οργάνωση και αν αποτελεί μέρος του σχεδίου του Δημοσθένη να χρησιμοποιήσει την Μυρτάλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία των Βρεττάκων.

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου της «Γης της ελιάς»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ