Η Γη της Ελιάς: Φωτιά στην περιουσία της Χάιδως – Όλες οι εξελίξεις

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η εκδικητική μανία του Παναγιώτη όταν η Ολυμπία θα τον εγκαταλείψει και θα ζητήσει να χωρίσουν για πάντα. Κάτι που δεν δέχεται με τίποτα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Μαργαρίτα προσπαθεί να πείσει την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα της και να τον εγκαταλείψει για να σωθεί. Ο Στέφανος και ο Φίλιππος συζητούν όσα έχουν γίνει μεταξύ τους. Ενώ η Μυρτάλη βλέπει και πάλι την ψυχολόγο της. Ο Αλέξης είναι ευτυχισμένος από τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Θέλει να πεις στη Μαρίνα πόσο έχει αλλάξει και ότι θέλει να κάνει τη Μυρτάλη ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις και τον διώχνει. Η Χάιδω μαζί με τη Μαργαρίτα προειδοποιούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία. Αυτός όμως συνεχίζει αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής για να ενημερώσει και τον Μάνο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Μάνος μαθαίνει την αλήθεια για την πατρότητα της Αγγελικής και ταράζεται. Ενώ η Ολυμπία πέφτει θύμα της βίας του Παναγιώτη και πάλι. Φεύγει και κρύβεται στο σπίτι της Μαργαρίτας στην αρχή και μετά πάει στο σπίτι της Χάιδως. Οι δυο φίλες την πιέζουν να κάνει καταγγελία με τη βοήθεια του Λυκούργου, αλλά η Ολυμπία αρνείται. Αντί γι’αυτό προχωρά σε αίτηση διαζυγίου. Μετά τον γάμο του Στέφανου και της Ελένης, οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη. Η Βασιλική στήνει σιγά σιγά τη βιοτεχνία της. Ο Χρήστος συναντά τον Ισίδωρο με αφορμή την προεκλογική εκστρατεία του και τον πληροφορεί τον πραγματικό λόγο που χώρισε τη Μυρτάλη. Η οποία συμπεριφέρεται άσχημα και στον Αλέξη, βγάζοντας και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Παναγιώτης λαμβάνει την αίτηση για το διαζύγιο κι επισκέπτεται τον Λυκούργο. Παράλληλα όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο να χωρίσει τη Μυρτάλη.Η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο». Ο Σωκράτης βρίσκεται κοντά στους Βρεττάκους γνωρίζοντας αυτό που του κρύβουν. Έτσι η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος χάνουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο για να βάλει χέρι στην περιουσία της Μυρτάλης. Την καλεί για αρχή στο σπίτι του για φαγητό. Ο Στάθης,δίνει ραντεβού στην Ιουλία σε ερημική τοποθεσία για να μην τους δουν. Τότε θα καταλάβουν ότι ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Λυκούργος πιέζει και πάλι την Ολυμπία να καταγγείλει τον Παναγιώτη μετά το τελευταίο του άσχημο ξέσπασμα. Η Χάιδω ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του Λυκούργου μετά την εξαντλητική που ακολουθεί. Η Ασπασία μαθαίνει για το σχέδιο του Δημοσθένη για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να τον βοηθήσει. Ο Μάνος έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας του Σωκράτη και ο Ισίδωρος το αντιλαμβάνεται και τον ρωτά τι συμβαίνει. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης συζητούν για όσα έχει πει ο Χρήστος για τον χωρισμό. Αυτός όμως δε νοιάζεται μήπως αποκαλυφθεί το όνομά του. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία να φύγει από το σπίτι τους και να ζητήσει διαζύγιο. Βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφανέων.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η φωτιά που βάζει ο Παναγιώτης σημαίνει συναγερμό στην οικογένεια της Χάιδως. Ξέρουν ποιος είναι από πίσω, όμως χρειάζονται αποδείξεις. Ο Φίλιππος όμως όταν θα συναντηθεί με τον Κουράκος θα αναφέρει το όνομα του Παναγιώτη και τον λόγο που τους έχει βάλει στο μάτι. Η Αθηνά προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της κατά τις πρώτες ημέρες της ελευθερίας της. Για αρχή καλεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία στο σπίτι της για να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση. Ο Σωκράτης βάζει ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, που φαίνεται να είναι η μητέρα της Αγγελικής. Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και βάζει τις φωνές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την παραίτηση της Αλκμήνης. Ο Γιώργης λέει και πάλι στην Ιουλία για την εξωσωματική κι εκείνη αρνείται και πάλι. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής για να τον βοηθήσει. Ο Λυκούργος καταρρέει και λιποθυμά ενώ στο σπίτι όλοι προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Το σχετικό τρέιλερ:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ