Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική ξανά μαζί – τι θα γίνει με την Ειρήνη

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της «Γης της ελιάς» είναι στα πρόθυρα του οριστικού χωρισμού με την Χάιδω και τον Λυκούργο να κάνουν ό,τι περνάει απ’ τα χέρια τους για να τους φέρουν ξανά κοντά. Η αφορμή για το ξέσπασμα της Βασιλικής ήταν ένα «αθώο» ψεματάκι του Φίλιππου, ο οποίος «ξέχασε» να της πει ότι ως φοιτητής είχε μια σύντομη περιπέτεια με τη Σάντρα.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική. Η Βασιλική έχει κουραστεί από το χάος που προέκυψε στη ζωή τους με την «είσοδο» στη σκηνή της Ειρήνης, την πυρκαγιά και τόσα άλλα που έχουν επιβαρύνει την καθημερινότητα της οικογένειας. Το αποτέλεσμα ήταν να μεγαλοποιήσει ένα μάλλον ασήμαντο γεγονός και να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο παλιό σπίτι της Μαρίνας.

Η συμβουλή του Λυκούργου στον Φίλιππο, ο οποίος περνάει πλέον όλες τις ελεύθερες ώρες του στο καφενείο όπου πίνει, είναι να αφήσει χώρο και χρόνο στη γυναίκα του να σκεφτεί και να τον επιθυμήσει. Όμως εκείνος συνεχίζει την καταστροφική πορεία του με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της «Γης της ελιάς»

Όσο ο Φίλιππος επιμένει να πνίγει τον καημό του στο αλκοόλ, η Αρετή, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να χωρίσει το ζευγάρι, θα επιχειρήσει να προσεγγίσει την κόρη της. Όμως, η επίθεση φιλίας της Αρετής δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η Βασιλική δεν ξεχνάει την παλιότερη συμπεριφορά της μητέρας της και δεν δυσκολεύεται να «διαβάσει» τις πραγματικές προθέσεις της. Θα αρνηθεί τις προτάσεις της να επιστρέψει στο πατρικό της και θα την κρατήσει μακριά από το παιδί, παρά τις εκκλήσεις της μεγαλύτερης γυναίκας.

Όμως, η ανατροπή θα έρθει στη συνέχεια. Ο Φίλιππος θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που θα κάνει τους δικούς του ανθρώπους να λαχταρίσουν. Η Βασιλική δεν θα μείνει ασυγκίνητη από την περιπέτειά του. Θα επιστρέψει στο σπίτι με την κόρη τους και οι δυο τους θα είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Βέβαια, η κόρη του Στάθη θα θέσει έναν απαράβατο όρο στον Φίλιππο για να επιστρέψει σπίτι. Να μην υπάρξουν ποτέ ξανά μυστικά ανάμεσά τους. Και ο Φίλιππος θα συμμορφωθεί.

Το μυστικό που θα αποκαλύψει ο Φίλιππος στη Βασιλική

Ο Φίλιππος είναι ο μόνος άνθρωπος εκτός από τη Χάιδω και την Ασπασία που γνωρίζει την αλήθεια για την Ειρήνη, αφού βρήκε τον φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η αλήθεια πως υποσχέθηκε στη μητέρα του να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό, ούτε καν στην Ειρήνη, η οποία είναι αναστατωμένη από τον θάνατο του Κίμωνα.

Όμως, ο νεαρός άνδρας είναι αποφασισμένος να μην κρύψει τίποτα από τη γυναίκα του.

Η Βασιλική παθαίνει σοκ στο άκουσμα της είδησης. Της είναι αδύνατον να πιστέψει ότι Φίλιππος και Ειρήνη είναι αδέλφια, ειδικά μετά από περιστατικό με την ψευδή καταγγελία της Ειρήνης ότι ο Φίλιππος τη βίασε. Υπόσχεται να κρατήσει κλειστό το στόμα της αλλά μέσα της βράζει. Για πόσο η Βασιλική θα αντέξει μέχρι να υποκύψει στον πειρασμό;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ