Η Γη της Ελιάς: Ένας ακόμη ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς έρχεται στην συχνότητα του Mega από την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21:00. Το νιόπαντρο ζευγάρι φεύγει για τη Μάλτα από όπου ο Αντρέας Γεωργίου έχει φροντίσει να δείξει πολύ όμορφα πλάνα.

Στα νέα επεισόδια οι νιόπαντροι Κωνσταντίνος και Ισμήνη ταξιδεύουν για τη Μάλτα. Από όπου ο Δημοσθένης ζητά να επιστρέψουν άρον άρον. Το άνοιγμα της δουλειάς τους στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο. Θα χρειαστεί επιπλέον βοήθεια. Η Μυρτάλη συνεχίζει με το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και απαιτεί γενική συνέλευση από τους Βρεττάκους. Ο Ισίδωρος δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ιουλία μιλά με την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου. Εκεί θα βρίσκεται και ο Εισαγγελέας Οικονομέας. Η Αθηνά, αποφασίζει να πάει. Η Ειρήνη πλησιάζει ξανά τον Φίλιππο. Αλλά αυτός την προσβάλλει πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα εκείνη να πεισμώσει και να θέλει να τον εκδικηθεί.

Η Μυρτάλη επιμένει για την γενική συνέλευση κι η Ιουλία αναλαμβάνει να της μιλήσει και να την βάλει τη θέση της. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί να έρθει κοντά στην Αθηνά. Μόνο που της είναι αδύνατο να τον συμπαθήσει. Η Ειρήνη, ενοχλεί και πάλι τον Φίλιππο χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, μπροστά στα μάτια του. Αποφασίζει μετά από αυτό να δράσει και στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά προκειμένου να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ο απαγωγέας όμως τον έχει εντοπίσει πρώτος και τον παγιδεύει. Αλλά η αστυνομία τον ακολουθεί χωρίς να γνωρίζουν πως ο Στάθης προσπαθεί κι εκείνος να βρει το μικρό αγόρι.

Ο Ισίδωρος συμφωνεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της οικογενειακής εταιρίας. Και το σχέδιο του Δημοσθένη βρίσκει έδαφος, αφού θα δανείσει τα χρήματα στη Μυρτάλη για να συμμετέχει. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη περνούν αξέχαστες ημέρες στη Μάλτα. Την ώρα που ο Δημοσθένης δικτυώνεται καλύτερα στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα. Η Αθηνά είναι ακόμη απόμακρη προς τον εισαγγελέα. Παράλληλα στο σπίτι του Μάνου και της Μαρίνας επικρατεί αμηχανία, καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη τι θα κάνει ο Σωκράτης με την Αγγελική σχετικά με την επιμέλεια. Ο Στάθης απειλεί με όπλο τον Ρουφουλέα για να δώσει πίσω το αγόρι που απήγαγε. Αλλά όλα θα ξεφύγουν και θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Η Ειρήνη αρχίζει και διαδίδει πως ο Φίλιππος την γλυκολοιτάει, ξεκινώντας από την Αρετή.

Η Μυρτάλη παίρνει από τον Δημοσθένη ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εταιρία. Η Αθηνά επιστρέφει στην Αθήνα και πηγαίνει στο Σούνιο για να συναντήσει τη μητέρα της. Της λέει όσα έχουν συμβεί με τον εισαγγελέα και η Μαρία τη συμβουλεύει να τον συναντήσει. Στην Αρεόπολη κάνει την εμφάνισή του ο Κίμωνας, ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Και φυσικά η Ειρήνη θα νιώσει πως βρίσκεται στο περιθώριο από τους γονείς της. Ο Σωκράτης πρέπει να βιαστεί για να αποφασίσει τι θα κάνει τελικά με την Αγγελική καθώς οι δουλειές του τον καλούν να φύγει από τη Μάνη.

H Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Ενώ ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη. Ο Δημοσθένης απειλείται από δύο ένοπλους άντρες ως προειδοποίηση πως μπήκε σε λημέρια άλλου στην Αθήνα. Η Ειρήνη προχωρά σε καταγγελία του Φίλιππου και καταθέτει στον Εισαγγελέα. Ο αδερφός της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν την πιστεύει και το λέει στους γονείς τους. Ο Σωκράτης πήρε την απόφασή του για την μικρή Αγγελική και συναντά τον Μάνο και τη Μαρίνα για να τους το πει.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να πιστεύει για λίγο την αγάπη της φίλης της. Ενώ ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και καυγαδίζουν. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει σε όσα έχει καταγγείλει για τον Φίλιππο και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Η Ιουλία πηγαίναι να συναντήσει τον Στάθη και δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει τον Κουράκο και να ζήσει μαζί του.

Το τρέιλερ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ