Γιώργος Σουξές, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Περικλής Κονδυλάτος στο «The 2Night Show»

Ένας ηθοποιός, ένα τραγουδιστής και ένας σχεδιαστής κοσμημάτων προστίθενται απόψε, Τρίτη 23 Μαρτίου, στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Γιώργο Σουξέ ή άλλως πως τον ενωμοτάρχη Προύσαλη από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του και αποκαλύπτει το μυστικό του για το αδυνάτισμα καθώς και το αν τελικά θα δούμε τον Προύσαλη γαμπρό!!!

Ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός από την Κύπρο, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά ενώπιος ενωπίω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα και κάνει την αυτοκριτική του: μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, για την έλλειψη αυτοεκτίμησης που είχε, και εξηγεί γιατί αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τους Οne. Επίσης: Γιατί θεωρεί τον Γιάννη Πάριο «από μηχανής Θεό» στη ζωή του; Τι ρόλο έπαιξε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα η Άννα Βίσση; Ποια είναι η σχέση του σήμερα, με τον Γιώργο Θεοφάνους και τους Οne; Για το φινάλε ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής την καινούργια του επιτυχία «Σ’ ένα τέταρτο».

Τέλος, στην παρέα του «The 2Night Show» προτίθεται ο Περικλής Κονδυλάτος, ο σχεδιαστής κοσμημάτων που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor». Μιλώντας με τον παρουσιαστή, ο Περικλής παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του στο παιχνίδι ήταν συχνά ακραία, προκαλώντας την αντίδραση του κοινού. Αναγνωρίζει τα λάθη του και εξηγεί τι θα έκανε διαφορετικά αν είχε μια δεύτερη ευκαιρία. Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Ζούλια και για το πώς κατάφερε να προσεγγίσει την Lady Gaga, που φόρεσε δημιουργία του κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

#The2NightShow

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ