Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη – σοκ για τον τελικό του «Survivor»

Στο τέλος της μαραθώνιας μετάδοσης του τελικού του «Survivor 2021», ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τι έκανε την φετινή διοργάνωση ξεχωριστή.

Μπορεί να ήταν η πρώτη του φορά στο τιμόνι του «Survivor», όμως ο Γιώργος Λιανός κατέχει το παιχνίδι από την καλή και απ’ την ανάποδη, αφού χρημάτισε επί χρόνια «παρουσιαστής Β’», στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει τίποτα που να του ξεφεύγει, αφού έχει στο μυαλό του και την παραμικρή λεπτομέρεια της διοργάνωσης, από τα στατιστικά των αγωνισμάτων ως τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.
Ένα λόγος παραπάνω λοιπόν για να έχει βαρύτητα ο λόγος του.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί η χθεσινή ψηφοφορία του κοινού
«Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό “Survivor” η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους είναι μικρότερη του 1%», είπε o παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα τρομερό ντέρμπι. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για δύο υποψήφιους που διεκδικούν αυτό το τρόπαιο του φετινού “Survivor” του 2021».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ