Γιώργος Λιάγκας: Η TV χρειάζεται πρόσωπα σαν τον Καφετζή, τη Βέλλη και τον Μπάρτζη για να τους γελοιοποιήσει

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με καυστικό τρόπο την εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή, της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη στα Mad Video Music Awards 2021.

Το σημερινό «Πρωινό» αφιέρωσε μέρος του χρόνου του για να σχολιάσει τα Mad Video Music Awards 2021 και κυρίως την εμφάνιση της AmiYiami, του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη στο πλευρό του Stan.
Πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε λάβρος εναντίον των εμπνευστών της εμφάνισης των παικτών του «Survivor 2021» στην απονομή.

«Παιδιά, είναι αυτό που λέω εγώ! Βρήκαμε παπά, να θάψουμε πέντε – έξι! Είναι αυτά τα λάθη που κάνει η τηλεόραση. Γιατί όλοι πρέπει να γίνουν ηθοποιοί ή τραγουδιστές; Ο καθένας είναι στον τομέα του καλός. Τούτος εδώ ας πούμε -δείχνοντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βρέθηκε στο παλτό του «Πρωινού»- είναι πολύ καλός στα ρούχα. Γιατί να πάει να γίνει ηθοποιός τώρα ας πούμε;».

«Η τηλεόραση έχει ανάγκη από πρόσωπα παγκοσμίως. Πρόσωπα της επικαιρότητας που θα δείξει ο χρόνος αν θα κρατήσουν ή όχι» επισήμανε η Φαίη Σκορδά, η οποία προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να απαλύνει τις εντυπώσεις από τις «επιθέσεις» που εξαπολύει ο Γιώργος Λιάγκας.

Όμως εκείνος ήταν ανένδοτος στις απόψεις του.
«Για να τους γελοιοποιήσει. Μα τι πρόσωπα! Τώρα μιλάμε για τα Mad που είναι μια σημαντική βραδιά και μπράβο και στον Κουρή που τα κάνει! Έχουν μια δημοφιλία αλλά τους κάνουν προτάσεις για να δουν αν θα τσιμπήσουν. Ο Stan αποκλείεται να του είπαν “θέλουμε 3 φωνές” και να ζήτησε αυτούς» τόνισε ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει καταφερθεί επανειλημμένα εναντίον όλων εκείνων δηλώνουν συμμετοχή σε reality με σκοπό να μεταπηδήσουν στην παρουσίαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ