Γιώργος Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: Αισθάνεται τόσο εξυπνάκιας, τόσο μεγαλείο…

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο για τα όσα είπε και έκανε χθες στον τελικό του «Survivor 2021».

Διάχυτη ήταν η εντύπωση ανάμεσα στους θεατές του χθεσινού τελικού του «Survivor 2021» ότι ο Τριαντάφυλλος παρεξήγησε τη θέση του στο χθεσινό live. Ακόμα και ο πάντα χιουμορίστας Γιώργος Λιανός έδειξε να ενοχλείται από τα όσα ο τραγουδιστής άφησε να εννοηθούν για την σχέση του Αλέξης Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Όμως, αυτός που ήταν πραγματικά λάβρος κατά του παίκτη του «Survivor 2021» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.
«Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα» είπε ο παρουσιαστής στο σημερινό «Πρωινό» που σχολίασε καυστικά.

«Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο. Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός».
Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα, να τραγουδάει πανηγύρι στο Survivor».

Αλλά και ο Βαγγέλης Περρής συμφώνησε με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.
«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές. Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ