Γιώργος Λιάγκας: Έβαλε «δύσκολα» στο κοινό – ποια είναι η φίλη του που θα βρεθεί από Δευτέρα στο «Πρωινό»;

Από την πρώτη στιγμή που έγινε φανερό ότι η συνέχιση της παρουσίας της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό» ήταν αδύνατη, ο ΑΝΤ1 άρχισε την αναζήτηση της γυναίκας που θα την αντικαταστήσει.

Οι προϋποθέσεις για να είναι κάποια «υποψήφια» ήταν να έχει καλή χημεία με τον Γιώργο Λιάγκα και να είναι αγαπητή στους διαφημιζόμενους, αφού εμπορικά η εκπομπή απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες.

Και, αν κρίνουμε από την σημερινή ανακοίνωση του παρουσιαστή, η γυναίκα αυτή βρέθηκε και, πιθανόν, να αναλάβει καθήκοντα από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

«Θέλω να πω κάτι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας από την κουζίνα της εκπομπής, μετά από την ολοκλήρωση της συνταγής, μιας λαχταριστής τούρτας-κοκ από τα χέρια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

«Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου.

Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι!

Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έδειχνε πενταχαρούμενος που θα απαλλαγεί από τα μαγειρικά καθήκοντά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων, είναι πιθανό η γυναίκα στο πλευρό του παρουσιαστή να μην είναι άλλη από τη Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ