Γιώργος Λιάγκας: «Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου θα πάω στο “J2US”»

Η είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής δέχτηκαν πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να συμμετέχουν στο φετινό «J2US» έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους συνεργάτες του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει πρώτος τον λόγο.

«Μου είχε κάνει πρόταση η παραγωγή να πάω και προφανώς δεν έχω πάει. Σε προ ANT1 εποχή. Tο σκέφτηκα και είπα “όχι” ξεκάθαρα”» αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο οποίος μάλιστα διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του πως η πρόταση που είχε δεχτεί τότε ήταν άκρως δελεαστική οικονομικά.

«Ήταν ελκυστικά τα νούμερα, ήταν πολύ μεγάλα τα νούμερα, το θέμα δεν ήταν αυτό, το θέμα είναι ότι, αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου, θα κάνω μετά τέτοιες εμφανίσεις.

Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο “J2US”. Εγώ δεν κάνω life style, δημοσιογράφος είναι η ταυτότητά μου. Άρα θεωρώ πως όταν τελειώσει το κομμάτι αυτό, ελπίζω να μην τελειώσει, αλλά αν τελειώσει, μπορεί να το κάνω αυτό» εξήγησε, δικαιολογώντας την απόφασή του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δούκισσα Νομικού, η οποία, αφού αμφισβήτησε την ορθότητα της απόφασης του συμπαρουσιαστή της, σχολίασε πως, κατά τη γνώμη της, η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη θα είναι αρνητική. Και λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης αλλά και λόγω της στροφής που έχει κάνει στην παρουσία της στο ίντερνετ. «Θέλει να τοποθετείται δημοσίως μόνο θέματα που πραγματικά αφορούν το κοινωνικό σύνολο, για τις γυναίκες, τα παιδιά, τα ζωάκια» επισήμανε.

«Μια στιγμή γιατί θα με τρελάνεις. Θεωρείς ότι ορθώς έκανε η Μαίρη -που κατά τη γνώμη μου ορθώς έκανε- να πει “όχι” και εμένα προσπαθείς να με μπλέξεις» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στην παρτενέρ του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ