Γιώργος Λιάγκας: Η «αιχμηρή» ατάκα για τον Γιώργο Λιβάνη

Ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε στο «στόχαστρο» τον Γιώργο Λιβάνη και σχολίασε την σχέση που διατηρεί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γιώργος Λιβάνης.

Ο γνωστός παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία και εκτόξευσε τα «καρφιά» του, καθώς τόνισε ότι ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor 2021, δεν θέλει να βγει «κερατάς σε όλη την Ελλάδα».

«Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα. Παραλίγο να πει ότι ψωνίζει και από το μαγαζί του Σάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως «το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, ο Λιβάνης έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Λιβάνης. Τώρα τον έμαθα και τον έμαθε και ο πολύς ο κόσμος. Σφάζονται οι εκπομπές για το που θα πάει ο Λιβάνης, ούτε ο Ρέμος και ο Βέρτης μαζί να ήταν ο Λιβάνης!»

«Δεν είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και είναι σίγουρος για τον εαυτό του και λέει “ναι, 2 μήνες τα έχω με την κοπέλα”. Λέει ότι είναι μια χαλαρή σχέση, σαν να σου λέει ότι αν τα ξαναφτιάξει με τον Σάκη, δεν είμαι εγώ κερατάς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ