Γιώργος Κατσαρός: Γιατί τσακώθηκε με τον Πάριο και το μεγάλο απωθημένο

Ο Γιώργος Κατσαρός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου για την μεγάλη του καριέρα, ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστα περιστατικά από την ζωή του.

Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο σπουδαίος συνθέτης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον Γιάννη Πάριο, για τις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει και το απωθημένο που έχει.

«Έχω γράψει πολλά τραγούδια για τον Πειραιά παρότι δεν είμαι Ολυμπιακός», είπε και εξήγησε ότι είχε συστήσει τον Γιάννη Πάριο στον Μίνω Μάτσα και δεν του έκανε δίσκο παρότι τον άκουσε στο σπίτι του Γιώργου Κατσαρού να τραγουδάει αλλά τον φώναξε στο στούντιο για τον ύμνο του Ολυμπιακού. «Ήταν η μόνη φορά που τσακωθήκαμε» είπε ο Γιώργος Κατσαρός που βεβαίως μετά χάρισε στο Γιάννη Πάριο μεγάλα τραγούδια.

Επίσης, μίλησε για τη σύζυγό του που έχασε πριν από λίγα χρόνια και δήλωσε ότι «ήταν πολύ σωστή μητέρα. 50 χρόνια ήμασταν μαζί. 17,5 παντρευτήκαμε. Ήταν χορεύτρια με τη Νάντια Φοντάνα και τη Βέρα Κρούσκα. Ήμουν διευθυντής ορχήστρας από κάτω και την είδαν και την ερωτεύτηκα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο σπίτι μου όταν έφυγε. Είναι δυσαναπλήρωτο το κοινό. Ήταν αδελφική φίλη της Έρρικας και της Μαργαρίτας Μπρόγιερ».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε για το τραγούδι «Κυρά Γιώργαινα» που ακούστηκε στη δικτατορία και υπήρχε η πεποίθηση ότι σατίριζε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Το κομμάτι όμως είχε γραφτεί από τον Πυθαγόρα για τη σύζυγο του Γιώργου Κατσαρού, την οποία έπαιρνε τηλέφωνο και την πείραζε για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της.

«Έχω βάλει το χεράκι μου να γίνει τραγουδιστής ο Βοσκόπουλος» είπε ακόμη με τον οποίο ήταν μαζί φαντάροι όπως και με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο συνθέτης αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Μίμης Φωτόπουλος του άφησε στίχους για πολλά τραγούδια που προορίζονται για τον Μανώλη Μητσιά.

Το τραγούδι που έχει ζηλέψει είναι τα «Ήσυχα βράδια» του Λάκη Παπαδόπουλου. Το απωθημένο του όμως είναι η Χαρούλα Αλεξίου με την οποία δεν κατάφερε να συνεργαστεί μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ