Γιώργος Κατσαούνης: Η πρώτη ανάρτηση του «λοχαγού» μετά την αποβολή του από το «Survivor»

Η οριστική αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το «Survivor 2022» εκτίναξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το reality επιβίωσης, αφού κανείς δεν περίμενε την άμεση παρέμβαση της παραγωγής με τόσο δραματικό τρόπο σε μια διαμάχη ανάμεσα σε παίκτες.

Έτσι, από το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου ο αγρότης από τα Φάρσαλα βρίσκεται και επισήμως εκτός παιχνιδιού και περιμένει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως, ενώ οι παίκτες που αποχωρούν παίρνουν το κινητό τους με καθυστέρηση, συνήθως πριν επιβιβαστούν στην πτήση που θα τους φέρει στην Ελλάδα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι «διαρροές», ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε στο Instagram τα ξημερώματα της Τρίτης και έστειλε ήδη το πρώτο μήνυμα στον «λαό» του.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο πρώην παίκτης, ο οποίος -να θυμίσουμε- απομακρύνθηκε μετά από την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια που ακολούθησε έντονη φραστική αντιπαράθεση.

Δείτε το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κατσαούνη μετά την αναγκαστική αποχώρησή του από το «Survivor 2022»:

https://www.instagram.com/p/CdWxOGFDKxK/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ