Γιώργος Κατσαούνης: Επεισοδιακή επιστροφή για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Οι τηλεθεατές του «Survivor» δεν χρειάζονται εξηγήσεις για να καταλάβουν ότι η σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ατζούν Μίντια δεν είναι καλή.

Φάνηκε από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι χωρίς να δώσει την καθιερωμένη «long distance» συνέντευξη στο «Love it», η οποία αποτελεί συμβατική υποχρέωσή τους βάσει συμβολαίου.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που οι ρεπόρτερ δεν ήταν όλοι συγκεντρωμένοι στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του, αφού δεν ενημερώθηκαν σχετικά από το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής.

Όμως, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αμφίεση του Γιώργου Κατσαούνη κατά την άφιξη του στην Αθήνα. Ενώ όλοι οι προηγούμενοι παίκτες, όλων των διοργανώσεων, φτάνουν «περιποιημένοι» για να τους παραλάβουν οι άνθρωποι της παραγωγής, ο αγρότης από τα Φάρσαλα έκανε την εμφάνισή του με τα ρούχα που φορούσε στο τελευταίο επεισόδιο που πήρε μέρος.

«Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω» είπε στους δημοσιογράφους ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει ότι έχασε τη βαλίτσα του.

Βέβαια, είναι άξιο απορίας σε ποιο σημείο της επιστροφής έχασε τη βαλίτσα του, με συνέπεια να μην προλάβει καν να αλλάξει ρούχα.

«Σαν την τρίχα από το ζυμάρι τον πέταξαν» σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε πως, αν κάποιος έβλεπε τη σκηνή της άφιξης του Κατσαούνη στο αεροδρόμιο και δεν ήξερε ποιος είναι, θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι τον έχουν συλλάβει για κάτι πολύ σοβαρό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ