Γιώργος Χριστοδούλου – Σασμός : Λαμβάνω συνέχεια υβριστικά μηνύματα για τον Σταύρο

Ο Γιώργος Χριστοδούλου συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» στο θέατρο Επί Κολωνό, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Συνεργός» που γράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία γυναικοκτονίας στη Βέροια, που συντάρραξε πριν από χρόνια το πανελλήνιο και την μετέφερε στο θεατρικό σανίδι.

Παράλληλα ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο του Σταύρου και τις εξελίξεις της σειράς Σασμός που σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση. Ο Σταύρος όπως είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου μπορεί αρχικά να ήταν ένα συμπαθές πρόσωπο, ωστόσο οι τηλεθεατές που πάντα ήθελαν τον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί, τον μισούν και το δείχνουν με τα σχόλια που κάνουν.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Σταύρος αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην πραγματικότητα. Εγώ όμως απολαμβάνω τους αρνητικούς ρόλους και επειδή είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού με ισορροπεί το να παίζω τέτοιους ρόλους. Η ανάγκη να είμαι αρεστός και αγαπητός ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Φυσικά κατάλαβα ότι το να είσαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα σε αγαπάει σώνει και ντε. Αυτό που μας δίνει το κοινό δεν είναι σε καμία περίπτωση αγάπη αλλά κάτι εντελώς εφήμερο.

Οι ηθοποιοί που επιδιώκουν να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί μέσα από τη δουλειά τους δυστυχούν. Η τηλεόραση σε αυτό το κομμάτι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Δηλαδή με βοήθησε να καταλάβω την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Την μια στιγμή είμαι γαμ…ος και την άλλη στιγμή καλύτερα να μην υπήρχα. Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα με τους ρόλους στην τηλεόραση. Για παράδειγμα, ένα μήνυμα υβριστικό που θα λάβω βρίζει εμένα. Θέλω να πω ότι με βρίζει και δεν μου λέει κάτι που αφορά τον ρόλο μου. «Τράβα στο χωριό σου βρε παλιομαλ..α» μου γράφει. Δεν απαντώ όμως σε αυτά τα μηνύματα. Υπάρχει μαι τάση του κόσμου τα τελευταία χρόνια προς κάτι ελληνικό. Νομίζω ότι η ελληνικότητα πουλάει στην τηλεόραση και ο Έλληνας θεατής έχει στραφεί λίγο προς τα πίσω για να κοιτάξει ποιος είναι και από που ήρθε. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε μια ταραχή και δεν υπάρχει διαύγεια. Ζούμε μια εποχή πολύ ρευστή», πρόσθεσε στο τέλος ο ηθοποιός.

Το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ