Γιάννης Πουλόπουλος: Από την Κατερίνα Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πάει πακέτο εδώ και μερικά χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου. Μαζί της στο Open, μαζί της και στην συνέχεια στον Alpha.

Γι’ αυτό και οι τηλεθεατές που τον «τσάκωσαν» στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη να συζητάει σήμερα για τη Eurovision και τα επαγγελματικά σχέδιά του για το μέλλον, εξεπλάγησαν. Κάποιοι ενδεχομένως έκαναν και τον συνειρμό με κάποιες κόντρες του το τελευταίο διάστημα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όμως ο δημοσιογράφος φρόντισε να ξεκαθαρίσει μόνος του το τοπίο. Η επίσκεψή του δεν αποτελεί πρόβα μεταγραφής αλλά αναγγελία αλλαγής πλεύσης. Κι αυτό διότι, όπως είχε αφήσει να διαφανεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στο τέλος της σεζόν αφήνει την τηλεόραση και μετακομίζει οριστικά στη Μύκονο όπου εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο ξενοδοχείο του.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα.

Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα.

Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;» ρώτησε απευθυνόμενος στην Ελένη η οποία ως γνωστόν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και χρόνια στην Άνδρο μαζί με τον σύζυγό της.

«Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» ολοκλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος την εξομολόγησή του στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ