Γιάννης Μπέζος: «Μας πιάνει μια σεμνοτυφία 8 με 11»

Ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να πουν τη γνώμη τους γι’ αυτό και είναι περιζήτητος από όλες τις εκπομπές.

Μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» στη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επανέλαβε την άποψή του ότι το κορυφαίο «αμάρτημα» της ελληνικής τηλεόρασης είναι η απουσία τόλμης.

«Είμαστε λίγο υποκριτές. Από τη μια πάμε στο γήπεδο και βρίζουμε σαν καραγωγείς κι από την άλλη μας πιάνει μια σεμνοτυφία 8 με 11 ότι θα χαλάσουν τα χρηστά ήθη των Ελλήνων» είπε και σχολίασε την εικόνα των περισσότερων ριάλιτι.

«Θα το χαρακτήριζα πορνό. Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία» είπε και επέμεινε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ σε δουλειά του έναν άνθρωπο που έγινε γνωστός μέσα από ριάλιτι, όπως επίσης δεν θε έπαιρνε μια ηθοποιό που έχει κάνει κοσμητικές επεμβάσεις.

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την εκπομπή που θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα στο Open, ο ηθοποιός, που θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει καμία ομοιότητα με το «Στην υγεία μας» που παρουσίαζε στο παρελθόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Θα είναι μια εκπομπή στην οποία θα παρουσιάζονται τραγούδια που αξίζει να επικοινωνηθούν σε ένα πλαίσιο πιο οικείο και φιλικό στον θεατή, χωρίς στόμφο και διδακτική διάθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ