Γιάννης Εγγλέζος – Αυτή η νύχτα μένει: Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα, τώρα αρχίζουν όλα

Ο Γιάννης Εγγλέζος, είναι ο Αλέξανδρος στη σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» που ψάχνει απεγνωσμένα για να βρει τι πραγματικά συνέβη στη Μαρίνα την αδερφή του. Κάτι μέσα του του λέει πως ο θάνατός της δεν ήταν ένα απλό ατύχημα. Ο ηθοποιός μίλησε γι’ αυτό στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», καθώς και ανέλυσε τον ρόλο του.

Ο Αλέξανδρος κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μάθει την πραγματική αιτία του θανάτου της Μαρίνας και τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό. Γνωρίζει πως η αδερφή του ήταν καλή οδηγός και δεν μπορεί να έκανε ένα τόσο μοιραίο για τη ζωή της λάθος. Όπως είπε ο Γιάννης Εγγλέζος: «Το βασικό κίνητρο του Αλέξανδρου είναι να μάθει τι συμβαίνει με τη Μαρίνα, δεν τον αφήνει ήσυχο αυτός ο θάνατος».

Για να συνεχίσει λέγοντας πως δεν βοηθά η συμπεριφορά του Χρήστου για μπορέσει να ερευνήσει σε βάθος, έτσι κινείται κρυφά του: «Δεν έχει καλές σχέσεις με το Χρήστο και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, πρέπει να κινείται στα κρυφά. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια όποιος κι αν βρεθεί στο δρόμο του και αυτή τη στιγμή πιστεύει ότι ο Στρατής ευθύνεται για το θάνατό της. Δε θα διστάσει να χαλάσει τη σχέση του μαζί του. Ο Χρήστος είναι ο μεγαλύτερος φόβος και εχθρός του».

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Στο ρόλο μου θα έρθουν τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά τους συμμάχους και τους εχθρούς. Άνθρωποι που τώρα φαίνονται μακριά θα έρθουν πιο κοντά και το αντίστροφο. Με ασφάλεια μπορώ να πω ότι δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Έχετε δει απλά το περιβάλλον στο οποίο θα κινηθεί η σειρά. Τώρα αρχίζει η σειρά, αυτή ήταν η εισαγωγή», είπε αναφέροντας πως η πραγματική δράση στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αρχίζει στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από εδώ και πέρα.

Όσα είπε ο Γιάννης Εγγλέζος για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»:

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Στρατή να καταλήγει στη φυλακή. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος κάνει με τον τρόπο του τον Αλέξανδρο να σωπάσει. Μόνο που η Φωτεινή σπάει τη σιωπή της και μιλάει στην Εύη για όσα έγιναν την ημέρα που σκοτώθηκε η μητέρα τους. Ο Χρήστος, από την άλλη, απελπισμένος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά για τον εαυτό του. Ο Τάσος άθελά του βρίσκεται μια ανάσα από το γάμο με τη Μαρία κι η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έρωτά της. Η Νίτσα με τη Ζέτα μαλώνουν εξαιτίας του Στρατή. Ο Αλέξανδρος ψαρεύει τον Στέλιο για το ατύχημα της Μαρίνας. Την ώρα που ο Μίλτος πάει στο «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις. Όσα θα συμβούν θα αναστατώσουν το μαγαζί και ο Στρατής θα συλληφθεί.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ