Γιάννης Χατζηγεωργίου: Χαίρομαι που η Μυριέλλα δεν παύει ποτέ να με ξαφνιάζει

Ο τέως παίκτης του «Survivor 2022» έδωσε μια συνέντευξη με πολλούς αποδέκτες σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο ηθοποιός και τραγουδιστής που αποχώρησε οικειοθελώς σε χρόνο ρεκόρ από το «Survivor 2022» μίλησε στο περιοδικό «Hello» για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τους λόγους της βιαστικής αποχώρησής του και τους συμπαίκτες του.

«Δεν ταίριαζα πραγματικά στο παιχνίδι. Είχα να αντιμετωπίσω κάποιος ανθρώπους μέσα στην ομάδα μου που με δυσκόλεψαν πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Όταν επηρεάστηκε η ψυχική μου υγεία, προτίμησα να αποχωρήσω» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για τις περίφημες ρήτρες που καλούνται πληρώσουν οι παίκτες σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, εξήγησε ότι υπάρχουν πράγματα στα οποία συμφωνεί κάθε υποψήφιος παίκτης τα οποία κατοχυρώνονται νομικά.

Για τον Βαλάντη – πέτρα του σκανδάλου στα τελευταία επεισόδια, ο Γιάννη Χατζηγεωργίου διατηρεί αμφιβολίες σε σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα του.
«Ο Βαλάντης ως άνθρωπος είναι πολύ έντονος. Όμως, πιστεύω ότι δεν είναι αυτός που δείχνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν δικαιολογώ καμία αντίδρασή του. Πολλές φορές ήταν απαράδεκτος και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο οπότε η συμβίωση ήταν δύσκολη».

Και παραδέχεται πως η συνύπαρξή τους στην ομάδα των Διάσημων έπαιξε τον ρόλο της στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα. «(Ο Βαλάντης) σίγουρα με επηρέασε. Αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος (που εγκατέλειψα το παιχνίδι».

Τέλος, αιχμηρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για την συνάδελφό του Μυριέλλα Κουρεντή και την πολυδιαφημισμένη σχέση της με τον Κατσαούνη.
«Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι ούτε παιδί της λογικής. Χαίρομαι που η Μυριέλλα δεν παύει ποτέ να με ξαφνιάζει. Το αν θα έχει διάρκεια (η σχέση Μυριέλλας – Κατσαούνη) θα το δείξει η πορεία. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποια συνέχεια μετά το παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ