Η γη της ελιάς – spoiler: Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη

Ο πρώτος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο νέο τηλεοπτικό της ξεκίνημα δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Γεωργίου, τον αγαπημένο ηθοποιό και δημιουργό της «Γης της ελιάς», της καθημερινής σειράς του Mega που έχει καθηλώσει τους θεατές από την πρεμιέρα της έως σήμερα.
Στο δεύτερο μέρος της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησής τους, ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών θέλησε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τι μάθαμε;
Ότι η σχέση του Στάθη (Πασχάλη Τσαρούχα) και της Ιουλίας (Αντιγόνη Κουλουκάκου) θα συνεχιστεί παρά τους ενδοιασμούς εκείνης και ότι στο επεισόδιο της Πέμπτης οι δύο παράνομοι εραστές θα βρεθούν πιο κοντά. Το σμίξιμό τους αποτελεί την εκπλήρωση μια παλιάς επιθυμίας και για τους δύο και ακόμα και η ύπαρξη της γυναίκας του Στάθη, της στερεοτυπικής Μανιάτισσας Αρετής (Δώρα Χρυσικού), δεν θα τους σταματήσει από την επιδίωξη του στόχου τους.

Όμως, υπάρχει και ένα ακόμα ζευγάρι στη σειρά, το οποίο δεν έχει φανερωθεί ακόμα. Πρόκειται για τον Φίλιππο (Διονύσης Παπανδρέου) και τη Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα), τον γιο της Χάιδως και την κόρη του Στάθη και αδελφή του Στέφανου. Τα δύο παιδιά θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα που θα φέρει νέα κόντρα ανάμεσα στις οικογένειές τους. Πόσο μάλλον που ο Φίλιππος είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον αδελφό της αγαπημένης του, τον Στέφανο, πράγμα που αυτή δεν γνωρίζει.

Το ειδύλλιο αυτό θα αποτελέσει βασικό κινητήριο μοχλό για την εξέλιξη της δράσης στη σειρά.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ